Diet dag 1.


Skriver min lilla dagboksdiet (kallar jag den) . Jag började igår men skriver alltid dagen efter för att jag vet aldrig om nånting förändras i min tallrik, eller om jag rör mig mer eller mindre.

Frukost:
Kaffe och apelsin. (Jag var inte så hungrig när jag vaknade)
Träning: 1h efter var det träning,  joggade (10min) och gjorde 200 situps. Går ut med buggy 20-30min 3-4 ggr om dagen.
måltid:mackor (fullkornsbröd)
kvällsmat : mammas arabiska mat, innehöll citronblad och kyckling och så var det sallad. 
                                                             

När jag blev sugen på nånting senare på kvällen åt jag apelsin och plommon och drack te.
Det är viktigt att vara rörlig helatiden. I vanligt fall hade jag bara druckit te så sent som jag åt, men eftersom jag tar ut buggy kl 1-2 på natten så tyckte jag det var ok med frukt. Annars försök ta grönsaker ist för frukt på natten.

Jag började lätt och lagom så att jag inte ska känna att detta är nått tråkigt som jag pallar inte med. Det är viktigt att ha roligt med sin diet , precis som dans eller annat man tycker är kul.

Dra åt skogen tack!

Dra åt skogen nu.. Orkar inte slösa bort min tid på så kallade vänner. Min snällhet tar slut ganska fort.

Jag ställer upp finns där för dej, ger dej råd/tips, lyssnar när ingen annan gör det. Är det en vän? Nej nu när DU märker att jag slutar svara på dej så kommer du fatta att jag bryr mej inte om dej längre.

Alla har råkat ut för någon man hör av sej till men har alltid ursäkter, eller någon som inte kan sluta prata om sig själv, eller bara en tråkmåns. Tyvärr så dras jag till sånna typer vet inte varför. Jag är inte äns i närheten av dem haha men endå finns de i mitt liv. 
                                                        
Ändring
Somsagt märker du/ni att jag inte har eran nummer kvar eller kanske inte äns finns med på min facebook vänlista så är du borta ur mitt liv. Vem orkar att slösa bort sin dyrbara tid på folk som skiter i en?

Jag har aldrig slösat bort min tid på någon jag känner inte bryr sig. Endå hälsar jag och svarar och är trevlig, varför? För att jag bryr mej verkligen inte om den människan hur han/hon mår . Många frågar min (till och med främmande tjejer/killar) frågar mig hur bär du dej åt? Hur kan du hälsa på någon som har varit en idiot mot dig? Hur står du ut med idioter? Mitt svar är ju "Jag är van vid dessa typer av människor."


Nu vet jag hur jag ska starta nya året =) Genom att ha en skylt på pannan I dont give a shit about u =)!


Julstressen närmar sig.

Julstressen har börjat och nu är det dax för presenter till nära och kära. Vad ska man köpa? 

                                                               
Julen:
Alla vet vad julen innebär och vad det egentligen är. Men det känns mer att traditionen om Jesus försvinner och man lägger ner mer tid och energi på de matriella grejerna. Ljusen folk tänder på deras altaner, är det många som egentligen vet vad dem står för? Eller har dem det bara för att det är "mysigt" nu i vinter?
Själv firrar vi inte jul i familjen. Visst,  vi köper paketer till min systers barn , men det är inte så att vi firrar det. Julbord går vi på när det är inbjudningar, men vi håller inte det hemma. Så egentligen för min familj är det ingen stress och panik, men vet endå hur det känns för Er som firrar det.

Presenter
Hmmm vem ska nu få presenter och vem ska inte få det? Familj och nära och kära absolut.
Men ska man köpa till någon man precis har lärt känna? Till sin tandläkare för att han/hon är trevlig? Om man har barn ska man köpa till barnets väns föräldrar? Till fröknarna (även om man inte gillar dem, men för barnets skull)? Till sin pojkväns bästa vän? Till sin bästaväns syster? Jaa, det är väll så många tänker när det kommer till julklapparna ju. Själv har jag ingen aning som jag skulle ha handlat för folk utanför min familj och nära och kära. Man ska vara generös absolut, men vart tar gränsen vägen? Vad ska man då köpa till dem man inte känner så väl? Vad ska man köpa överhuvudtaget?
Andra vet vad dem ska handla men vissa vet inte. Men för främmande är det bäst att unvika kläder, skor, smycken , elektronik, och underkläder hahaha var tvungen att ta med det .
                                  
Vad jag hade köpt åt någon jag inte känner: blommor, vantar, mössa, något sött till hemmet, vanligt julkort, choklad, ljus , ja nått simpelt. Även om min tandläkare är snäll, bästavännens syster är skysst osv ( av de jag nämnde m.m) så hade jag antingen köpt nått enkelt, eller bara gett ett julkort, eller så räcker det med en kram.

För dem som inte har någon på juldagen så finns det säkert nått ställe och nånting att hitta på. Det är synd att vara ensam på högtider, men alla kan inte vara lyckliga . 
                                                                                           

Och då var det första advänt för ca 47 min sedan =)

En frisk och hälsosam vinter för dej

Det är kallt ute och vii blir bara sjuka och lata nu i vinter. Jag bestämde mig för att hitta lite tips och dela med mig. Vissa av de tipsen anvämde jag för att gå ner i vikt med och varför inte börja redan nu nä det är äckligt väder ute? Älskar snö, men hatar kyla..


(S
jälv ska jag börja min hälsosamma dag på måndag.)
Här kommer 10 punkter om lite hälsa
                                                                             

  • Minst en halv timmes ansträngande motion per dag och helst varierad motion som innebär kondition, belastning och flexibilitet. Var försiktig med överträning .
  • Ät en hälsosam och mycket grönsaker.
  • Negativa tankar försvagar din självkänsla och får dej att inte bli hälsosam.
  • Vitlök Suverän mat, krydda och medicin för immunförsvaret. Vitlök dödar alla mikrober, bakterier, virus, svamp och parasiter
  • God sömn En god sömn är en förutsättning för ett starkt immunförsvar.
  • Lök Quercitin- och svavelrik grönsak som bör intas dagligen. Variera mellan stekt, ugnsbakad eller rå.
  • Blåbär Lättillgängligt hälsobär som är perfekt i en antioxidantrik smoothie eller på gröten.
  • Kokosfett Krutpaket med det starkt virusdödande ämnet laurinsyra. Bra vid matlagning, som pålägg eller i smoothie. Använd endast ekologiskt kallpressat kokosfett utan tillsatser.
  • Surkål Naturens antibiotika. Surkål ökar antal goda bakterier i tarmen.
  • Broccoli Suverän för detox, immunförsvaret och mycket, mycket mer.


    Håll huden ung, fräsh och frisk!

    Drick vatten: Vatten är viktigt oavsett vilken tid på året det är, men det är mycket viktigt på vintern. Dricka mycket vatten varje dag skulle se till att huden förblir mjuk, smidig och väl hydrerad. Intern hydrering håller hudceller fyllig och frisk.. Om vatten är tråkigt, har örttéer eller fruktjuice. Undvik alkohol och koffeinhaltiga drycker, som är torkningen.
  • Fukt: En bra ansiktskräm, lämplig för din hudtyp, är ett måste på vintern för att hålla huden smörjas. Välj ett mycket skyddande dagkräm som innehåller zinkoxid, och ger SPF30 skydd, säg till att den är oljebaserad också. Tillämpa fuktkräm efter dusch hjälper till att hålla fukt i och torka ut.

  • Exfolierar: Din hud minskar sin oljeproduktion på vintern som i sin tur orsakar torr hud. Detta kan leda till för tidigt åldrande av huden och fina linjer, samtidigt som din hud kan visas uppsvullna och grå. Därför bör du exfoliera två gånger i veckan. Detta kommer att bidra till att avlägsna döda hudceller och förhindra huden från att se trist. Gnugga inte för hårt eller för länge.

  • Varm Dusch: Börja dagen med en ljummen dusch. Håll bad eller dusch kort, begränsa dem till en per dag. Undvik hårda (typiskt färgad, doftande eller antibakteriellt) tvål och sticka med mild icke-uttorkande tvålar. Långvarig varma duschar eller långa varma bad kommer att ta bort de skyddande lipider och fett lager och bidrar till hudens uttorkning.
  • Få mer sömn: Sömnbrist tar slit på kroppen i längden. Om du inte får tillräckligt med sömn, kommer dina celler inte förnyas lika snabbt. Det är då degenerativ hudens åldrande slår igenom Det skulle vara bra om du kan få minst sju, om inte åtta eller nio timmars vila en natt.

  • Balanserad kost: På vintern viktigaste näringsämnen för huden är vitamin C, vitamin B, E-vitamin, zink och magnesium.  Balanserad kost för hudvård vintertid måste innehålla frukt och grönsaker och mycket vatten.Med en multi-vitamin är också ett utmärkt sätt att hjälpa din hud med.

  • Ta hand om dina läppar: Oftast läppar lida mest under vinterhalvåret. Läpparna blir öm och nariga händer och få torr och flagnande. Du bör använda ett läppbalsam för att hålla återfuktad läpparna och hindra dem från uttorkning. Se till att du väljer ett läppbalsam som har AHA och propolis.

  • Motion: Låt inte vintern vara ett hinder för din dagliga motion. Gör din dagliga träningsrutin! Detta håller dig i form och stimulerar blodcirkulationen i hela kroppen och naturligtvis din hud.


Som sagt ska mova my fat as på måndag och undvika alltsom ska undvikas. Låt det vara en röd helg denna veckan! Följ med mig och utveckla dej själv!
Många har ju frågat hur jag har gått ner i vikt även om dem har läst mitt inlägg. Att få det bästa svaret är att du läser min blogg och hakar på! =)


Vänskap och syskon

Familjen har man fötts med. Har man syskon så är det ett stort plus och ålderskillnaden är bara en siffra. Vänner har man haft sen man var liten. Vänner har kommit och gått men vem har man kvar? Syskonen såklart.

"Är det inte pinsamt att umgås med din syster och att Ni har samma vänner?" frågade Joline mig när vi gick på högstadiet. "Nej min lillasyster är min bästavän och som du ser vi och våra vänner umgås med varandra" svarade jag helt chokkad över hennes fråga. I mellanstadiet fick min lillasyster samma fråga av sina vänner och då svarade hon likadant fast lade till "Om nån skulle komma och slå mig hade Ni sprungit iväg , hon hade skyddat mig." Klart jag hade gjort! Klart att vi syskon håller isåfall mer ihop.
                                                        
Hur tänker vissa egentligen?

Pinsamt att umgås med syskon? Inga vänner? Ser det fortfarande i min omkrets. Tror dem att man inte har några vänner då eller?Herregud....
Har tio fingrar och mer än dem har vänner kommit in och ut i mitt liv. Däremot har mina syskon alltid varit nummer 1 i min lista, finns ingen och kommer aldrig finnas någon vän som dem.

Tyvärr
så blir det mellan barndommsvänner att man splittras pga olika situationer , mest brukar vara att man har "växt" ifrån varandra det andra är att bästa vännen har familj nu och själv är man singel.

Vem ställer upp?
Visst har man vänner som ställer upp oavsätt, finns där när man e lessen,arg,glad, besviken och när man vill klaga allt ifrån himel och jord. Någon man känner lyssnar. Men! det finns en nakdel som jag personligen har råkat ut för. Nånting jag aldrig har kunnat dela med mig men tror inte jag är ensam om det jag tänker skriva om. Avundsjuka. Trode ALDRIG att det någonsin skulle finnas nån i min omkrets om är avundsjuk. De tjejerna gjorde allt för att få mig att må dåligt.
När vi gick ut och festade slängde dem en massa komentarer, när jag bestämde mig att gå från svart till blondin, var det "värsta NO NO" för dem, att jag klädde mig mer vågat , var det" hur kan du".
När andra blev intresserade om vem jag är ville dem bara snacka så mycket skit att folk bara vände ryggen.
De här tjejerna är dem som har funnits i mitt liv, jag menar högstadiet fanns sånna, gymnasiet fanns sånna. Jag bestämde mig för aldrig mer ha tjejkompisar, har mina syskon. Dem har ställt upp. När jag bestämde mig för att öppna mig för min storasyster , visste hon exakt vad jag pratade om, hon lyssnade och gav mig svar på det jag frågade, för hon har gått igenom samma sak.

 Det bästa svaret jag fick
:
 "Snart är det olagligt att vara vacker"
 Men dem tjejerna såg bra ut, saknade ingenting! I mina ögon var dem lyckligt lottade! Varför trycka ner en för att dem ska må bättre? Men utsidan kan inte visa vad insidan verkligen känner och tänker.
Att berätta det för någon speciellt att sin syster/bror har varit med om exakt samma sak hjälper en jätte mycket.

Tycker synd
Om dem som inte har syskon eller som kommer bra överäns med sin familj. Jag vet att familj och släkt är egentligen värst men det är bara för att man älskar dem så mycket , man blir arg snabbare kanske? Men vi förlåter lika snabbt igen. Ibland kan jag inte öppna mig för mina syskon och då har jag mina vänner att berätta saker och ting för. Allt e olikt men endå nästan likadant. Ibland bråkar man så mycket att man nästan dödar varandra hahaha.
Sen nu när man e äldre och ser dem aporna så är de fortfarande 15 och håller på med andra stackare, eller ser man dem ha gjort likadant som var "NO NO" för dem.

Min bror och jag har alltid tjaffsat
. Viste inte att han försökte skydda mig från stygga människor. Och nu vet jag att han ställer upp och skrämmer iväg de stygga människorna i min närhet. Hoppas att många känner så för sin storebror =)

Skillnad
Skillnad mellan syskon och vänskapskärlek är stor. Mina vänner jag umgås med nu tycker jag jätte mycket om och finns alltid där för dem. Mina syskon älskar jag och kommer alltid att finnas där, det är skillnaden tycker jag.

There is Love for everyone, nothin to be jelouse about only happy for everyone.


Liljor det nya rosor

Min syster kom på besök idag och vi satt och pratade om allt från himmel och jord. Då kom vi på tal det om blommor. Skönt att veta att någon håller med mig när det gäller det "typiska" . =)

Förr för kanske 10 år sedan var det så romantiskt att en kille gav en tjej/kille en ros. För kanske 5år sen var det jätte romantiskt att man fick 3 rosor , en för varje ord, Jag Älskar Dej. Nu har jag märkt att man har hållt fast vid de här 3 rosorna.

Ska jag få blommor så är det liljor som gäller och det är vad jag har rekomenderat till mina killkompisar eller killar överhuvudtaget som har frågat vad de ska köpa till sin respektive. Ska det nu vara rosor så köp en hel bukett istället för 3 stycken. Det är gammalmodigt och tråkigt. Tror man blir med gladare av en bukett . Det är inte så att jag avskyr rosor, absolut inte, rosa rosor är jätte vackra, men tycker det har blivit för mycket av det "typiska". Byt mönster , det är vad jag alltid går efter =)

Skulle aldrig                                                                  
Jag skulle aldrig ge bort ros till någon , tycker om att vara annorlunda och komma på något som inte är så typiskt. Visst finns det de som tycker om rosor men hoppas inte de förväntar sig att få det från mej! 
                                                                                            
Alla hjärtansdag
Då kommer vi se en massa rosor i alla butiker. Jag kommer vara den som frågar efter liljor hahaa.



Nice nice =)

Det bästa jag vet är när jag har gjort det jag ska! Kallar dem dagens sysslor .


Orkade verkligen inte gå till gymmet idag, men lillsyrran motiverade mig så jag stack dit. Gjortde 200 stiups "duuucktig" och 40 nånting på var arm "yeah man" . Så det blev hmm 15 min träning. Efter träningen gick jag in i bastun och va där 15 min, dvs jag var på gymmet 30min. Men! jag promenerar mycket med vovvski med! Så jag rör på mig.

Nej måste börja ta tag i träningen
.
 Mår mycket bättre när jag rör på mig , känns bara skönt och man mår bra ut av det. Idag när jag var där kändes det så "även om jag e så lat" och när jag gymmade regelbundet så kändes det bättre med.
Annledningen till att jag inte har ork är att jag vill börja dans. Ringde till impulcedans men , nej... 4 månader för 3800kr? Måste tänka på saken. Eller något annat roligt sport vill jag börja på. 
                                                                                           
Ringde personalchefen idag och ska ha min provdag på Lördag! Hoppas det går bra för mig, så jag kan äntligen börja jobba. WOOHOO! =)

Idag blir det utbildning på sams. Men innan det så är det desperate housewives som gäller!

Nu ska jag låta mamma kolla på tv via laptoppen och jag ska göra vid mej =)

Vägverket måste ha skojjat om det !?



Nej nej nej!

Nu måste verkligen Vägverket skojja med oss som vill ta körkortet. Tycker dem inte att det redan är tillreckligt dyrt med körskola ( och allt som hänger ihop med det) ska dem också höja körkortet med 2000kr ? Måste dem tjäna pengar på vartenda skalle i Sverige på det sättet?
Har dem glömt att idagens läge är det svårt med att hitta jobb?Utan jobb hur fan ska man ha ett råd till körkort? 
                                                                  
Var ska man vända sig och göra sin röst hörd?
Om allt ska bli dyrt då kan dem med höja lönen. Till och med våra grannländer har det bättre. Vad händer med Sverige? Detta är bara pinsamt . Blir så jävla arg bara jag tänker på det.

Kommer det att bli nästa Sovjet eller? Vill fan inte att det kommer likna nån jädrans östland här inte =/
Jag hoppas på en bra framtid för oss unga!

Skiiiit skiiiit BAAAJS! Åh fick äntlgen ut det!

Kan man dömma något som var ok från förr?

Det är många saker som sades och gjordes förr i tiden, eller ja drygt 80år sedan. Vad som skrevs förr var ju tillåtet då , varför reagerar folk på det nu?

                                        Brukar man inte säga "Forget the past lets move on to the future"?


Jag älskade att sjunga när jag var yngre. Jag gick på sångskola i Bjuv och var jätte omtyckt av sånglärrarinnan. En dag så sjöng vi en låt från Astrid Lindgrens. Minns inte vad den heter eller hur den exakta meningen gick till. Men det var något med tvätta dej , annars blir "du smutsig som en neger". Varenda gång vi skulle sjunga den låten så sjöng jag inte med.
En dag frågade hon mig "Varför sjunger du inte med på just den här låten?"Jag tittade på henne och sa "Tycker det är så elakt att säga smutsig som en neger, jag vill inte säga det." Men svaret hon gav mej stämmer faktiskt hon sa "Den här låten är gjord när Astrid precis hade börjat skriva sina böcker, det var tillåtet att säga så ." Men hon respekterade det och ändrade texten till "så att du inte blir smutsig"
        
Häromdagen läste jag på text-tv att de som har skrivit/pubicerat Tintin ska stämmas för att de hade publicerat på en serietidning att negrar är dumma. Det var nått land  i Afrika som tog illa vid och stämde bokförlaget på en bra summa.
Tintins bokförlag sa som försvar att den här serien är skriven för drygt 80år sedan det var tillåtet då.

Det jag vill säga:
Alla har sina tankar och yttrar sig hur man själv vill. Vi bor och lever i ett land där alla får friheten att skriva och tycka exakt hur dem vill. Jag säger fortfarande negerbulle och tänker inte ändra på det för har sagt det sen jag var liten och när jag säger negerbulle så är det bullen med choklad jag tänker på och INGET annat!
                                                     

Ungdomsmottagningen

Vaknade tidigt idag för att följa med min kära vän Maggie, till ungdomsmottagningen. Jag hängde med endast som stöd för min vän. Vi kom dit 20 min tidigare. Läste på Hd tidningen om en kille som blev misshandlad med betång av vakterna på knutan, hämskt. 

                                                              

När vi väll gick in hos barnmorskan satte vi oss mittemot henne. Maggies p-stav hade gått ut och skulle ha en ny, efter som att hon är 22 år kommer hon få betala 1048kr för den. "Heehehe" hörde man mig säga så fort barnmorskan sa priset. Men hon kommer få betala det i avbetalning så det löste sig.
Det roliga är att barnmorskan frågade henne "Vet du hur ppiller fungerar?, Vet du vad klamydia är för något, röker du?, Vet du vad som händer med dig om du inte slutar att röka?, Vet du hur man använder si och så?"
Vi kunde inte vara allvarliga för att vi kände oss som 13år gammla. Som jag garvade, kunde inte sluta. HAHAHA neej alltså shit, vi e två kvinnor som gick dit pga att hennes pstav lades i på ungdomsmottagningen inte annars.
                                                                                         



Det värsta är nu att jag kan inte somna om fan vad jag är trött! =/

  1. Idag ska jag posta brevet från jordbruksverket till den gammla ägaren så att han skriver på pappret.
  2. Ringa jordbruksverket för att jag måste kolla upp en sak.
  3. Åka till Hund och katt och klippa klorna på Buggz.
  4. Träning "hihihi"

Sen får jag se vad som händer. Just det har utbildning ikväll på Utposten.




Ps. Namn jag använder på bloggen är påhittade. Vänner godkänner att jag skriver och det är inget som jag anser vara "hemligt".
take care =)

 


Chico Sweden - Hemska Bekännelser

Först vill jag bara säga att jag önskar den här människan allt bra ! Jag skriver inte detta av hat eller nånting annat. Bara att annledningen jag vill blogga är att få ut allt jag har på hjärtat och här kommer nånting som jag verkligen vill få ut.
(Jag använder hans namn som Bonde)


Sommaren 2010
.
Jobbade jag , var online på fejjan och chatta med polare när det var vackert väder ute och hade inget att göra på jobb. Det var en kille som adda mig, och jag blev nyfiken och frågade vem han var. Det som lockade mig var att det stod Dj på hans nick så klart.



Lång histora kort
Bonde kom till mitt jobb efter vi hade chattat i ca 1h och hälsade.
Vi gick BARA på dejt ingenting annat som folk kanske tror och går på det dem får höra. Inget alls fel på den människan TILLS jag märkte att det kom ut en massa lögner från den Bondens käft.
Lögnerna

  1. Han sa att hans jacka är en Canada Gose , men det var en vanlig Everest jacka.
  2. Han var otrogen mot sin flickvän efter 5 år, sanningen var han blev grov dumpad
  3. Exflickvännen var tråkig och ville aldrig göra något roligt så han tröttnade därför var han otrogen,
  4. sanningen han var den tråkiga som aldrig gjorde nånting roligt.
  5. Känd DJ, sanningen han är en B-DJ.
  6. Bra lyssnare, sanningen är Bonde pratade mycket om sig själv och ville andra skulle lyssna
  7. Har råd med det mesta, sanningen han bad mej köpa cigg hundra ggr KILLEN HADE EJ RÅD MED CIGG!
  8. Det är mycket mer men då blir lisstan längre...

Efter andra detjen sa han "Jag älskar dej" okeeeiii stop nu STOP! Vi lever i 2000-talet inte när våra morföräldrar var barn. Men jag tog det som we go wit the flow... Många av mina vänner tyckte det var det dummaste de hade hört och garvade, jag satt och skämdes.
Tredje dejten , Bonde ville ha barn... Med en tjej han dejtar , hmmm Normalt?? NEEEJ verkligen inte!

Stod ut?
Ja det gjorde jag. Han var ju trotts allt A-DJ (villket jag trodde ju) och snacka om att festa varje jävla dag , komma som VIP och pissa på resten=) HAHAHA jaaa, trode jag.. Efter nån tids dejtande blev det varken fest eller vimmel eller mingel det var bara TV och tystnad som gällde.. Mitt liv? Nej!

Andra problem?
Det är synd att snacka om sådanna grejer, jag vill inte kränka någon människa på min blogg eller snacka skit. Men Bonde ... Det du inte klarar av skryt då inte om det, snälla?För jag vill inte att andra ska veta villka problem det är jag pratar om HAHAHA =P och att du kallar dej nu Chico Sweden
, är inte det att ta i? Dj-chico räckte och var gulligt, men Chico Sweden? Tjänar du mer än Guetta? Please grow upp, du tjatar om och om igen var den ricktiga kvinnan i ditt liv är, men skärp dej! GROW THE FUCK UP!
Vet inte vad det är för blåsta typer du har dejtat, men jag är/var tyvärr inte en av dem . Jag har aldrig tröttnat på en människa så som jag tröttnade på dig.



The last one standing

Var ute på min morgon prommis idag klockan 14.00 HAHAH =)  såg nått ballt och var tvungen att fotografera det.

Snögubbar har en bra bild på att visa betydelsen av vad the last one standing betyder tycker jag . Själv så har jag inte upplevt det än, men ska kämpa mig upp på topp när jag väl vet vad jag ska göra med livet. Har denna veckan på mig som en deadline att fundera ut vad, för jag har haft år på mig.






Något som intresserar mig är

  • Flygvärdinna
  • Bartender
  • Business/manegment
  • Kock
  • Djurskötare

Det är så olika =/ men det som avgör är hur långa de utbildningarna är. Sen vet jag att man kan läsa distans, villket som är bra.
Som sagt har slutet på den här veckan att tänka ut och kolla igenom det.
Har övningskört idag och snart blir det att spendera tid med familjen =)


Onyttig Lördag!

Sitter här och gluffsar i mig allt jag hittar här hemma.. Gick från frukt och kex till mackor med kyckling skinka på. Hmmm är det inte så man blir fet? 
                                                           
      hihi i den tomma tallriken var det mina mackor i med tomat =P

Efter att ha varit sjuk , så skriker min kropp efter sötsaker =/ och det har blivit en heldel idag. Nu drack jag upp mitt apelsin te och ska vila magen, sen ska jag nog ut med buggy igen för att röra fläsket, annars blir det en lång prommenad imorgon.  "ushhh känner redan hur magen bubblar"
mm Mortadella så jävla god!

OOOHH ! NU KOM JAG PÅ!
Har ju inte rökt på 3 dagar! Inte konstigt. Okeeejj förvirrad är jag just nu.. Ska jag sluta röka pga att jag har mått dåligt och börja käka på nätterna? ÖÖÖHHH jag har kämpat med att gå ner i vikt ett bra tag, d första jag tänker göra imorogon är att gå och handla cigg hos the arabs! Där får jag en marlbro light för 45kr =) hihihihi nee jag e inte snål, dyrare än level men billigare än det man annars köper =D HAHA. och ja det är äkta Marlbro Shit vad sugen jag är på en cigg nu =/

                                                      

Fan vad jag Hatar BH!

Något som jag har avskytt sedan jag var liten är de två boxtäerna BH! Har aldrig tyckt om att ha på mig BH !

Jag vet att det är bra att ha det för då slipper man hängpattar blablabla men seriously? Dyra e dem om de ska vara bekväma, går sönder när man tvättar, äcklig färg efter någon tvätt och myyyycket mer kan göra en heel lista!
Det bästa sättet att slippa BH är att skaffa sillikon, då behöver man inte det där jobbiga som skär under brösten för att man ska känna sig en gnutta sexigare. silikon kostar kanske 50-60 tusen men tänk så mycket man sparar i längden? 
 Nej men usshhh vill veta villken idiot det var som kom på att vi kvinnor ska ha på oss BH? Vill bara slå den apan! Vi och vår kropp ska vara fria . Det var antingen en deprimerad sur kärring som kom på det, eller en mansgris gubbjävel?........................ hmmm..??


Jag vet inte hur många BH jag har här hemma och varje månad slänger jag, men tycks endå ha lika mycket kvar =S. De tar aldrig slut , dem finns värre än som löss på ett djur =/ hahaha nee men usshhh BH blää, jag har på mig det när jag jobbar eller ska ut och göra ärenden och träffa vänner, sporta osv.
Den ända gången jag slipper det bajset är när jag ska softa hemma och sedan sova =)


=Posh


En jävligt bra låt som en kvinna som heter Feven rappade. jag var liten då, men kom på att den fanns. Harbara lyricsen här, videon får jag inte tag på någonstans =(



Feven - Bränn Bhn


Brudar kickar dörren så push up som bh
Får alla att se på, för det é dags, vi é redo.
vart det mad länge, men väntat på dom tröga, dom slöja
Eyo brudar kommer röja.
På tjugohundra, det é fett, annorlunda
Fuck pumps, vi sätter på boots och dundrar.
Tiden é ute så packa och dra, tack för alla dar, eyo stanna
på eget ansvar.
För vi skyr inga medel, man, startar nya seder, man, nya
kulturer, där alla brudar leder, man
Kicka Göran Persson och sätt Mona på posten
Däg vad ni vill men ingen baxar som Sahlin
Alla sexist svin ska slaktas, precis som dom ska handskas
Trögskallar ska bankas.
Så släpp tuttar fria, hissa up BH:n, häll t-sprit och tänd på.

Refr.
Jag vill veta é ni med?
Det é dags att ta över. Vad?
Det ska jag se till. BRÄNN BH:N
Dom som står i vägen, eyo på egen risk BRÄNN BH:N
Och allt jag vill ha, vad vad? É bara att ta BRÄNN BH:N
Så därför: bränn upp bh:n

Vi må ha kommit långt, men vi é inte där än.
Så hissa bh:n i atmosfären.
Jag svär, man, det råder krig under ytan.
Jämlikt? Ooh nej det luktar skit under ytan.
Missförstå mig rätt, mina bästa vänner é män
Det é därför det stingar med våra förutsättningar
Ett modernt land fullt med hedningar
shit yo det måste blii ändringar, feta förändringar
utlännigar frå dubbelt trubbel.
Till exempel när man söker jobb och stöter på
rasistsubber
Så man går tillbaks till skolan för att få sig en utbildning
För kanske en vidare karriärs anställning
men, olika kön, olika lön, för samma jobb
det é laglig rob, man får bara lust att klappa nån.
Så släpp tuttar fria, hissa upp bh:n, häll t-sprit och tänd på

refr.

Vi gittar in i kontorer man fuck skrika på gatan
Sätter brudar på kartan, ändrar hela sagan.
En tand för en tand, det é så vi rullar nuförtiden
Borde gjorts för länge sen, men det här är verkligheten
Nytt millenium så det ska bli skillnad
utan back up, vi kör med civil olydnad
Försökte tala om tidigt att nåt var galet
Men nu é det passé. Som 1900-talet
För vi tog ansvaret och marshera' in
intog poster och höjde våra röster
Släppte tuttar fria, hissa upp bh:n, hällde t-sprit och tände på
BRÄNN UPP BH:N

Refr.


Tanterna och min Buggy

Lade mig klockan hmmmm igår och vaknade kl 7.45 på morgonen. När jag vaknade vattnade munnen för kycklinghamburgare och sötgurka . Nu har jag ätit det guuuuuuud vad mätt jag är.

Eftersom att jag vaknade så tidigt passade jag på att morgonpromenera med Buggy. Har haft problem med honom att få på hundfilten som ska vara på nu i vinter. Hans förra ägare klagade med och sa att det går inte att få på honom nånting.Klagade till polarna och sa att han vägrar opch blir hysterisk så fort han ser hans kläder.
 Men det roliga är att jag har lyckats! Igår tog han på sig sin filt. Först stannade han till i hallen och vägrade röra på sig. Han ville inte gå ut och godis sket han totalt i.
När vi väl givk ut en runda märkte han väll att det inte var så svårt trotts allt , det är jag som visar honom nu vem det är som bestämmer. Så skönt =)


Han älskar snö. När vi gick vår morgon runda idag kunde han inte sluta att leka med snön. Tanter brukar aldrig kolla på mig och le. Nu har det blivit tvärtom. HAHAHA. Dem till och med säger " Nää Guuud vad tjusig han är" Hans jädrans filt lockar tanter i hans egen ålder hahaha =D

                                  
                                                  

Kräm jag använder just nu (även för män)

Jag är alltid på jakt efter nya kräm som jag vill ska fungera på mig.
 Min hud är fet hur och behöver fukt. Det är det jag vet. När jag fyllde 20 år blev jag nojjig. Har två streck rynkor på pannan och vill inte ha dem. Slösade bort ca 3000kr på olika kräm för att få väck det men aa.. Som sagt är fortfarande på jakt efter en bra kräm.

För en vecka sen var jag på Apoteket och kollade olika hurprodukter för skojjskull. Där hittade jag Nuxe ett kräm som håller fukten i huden i 24h och är för alla åldrar. Klart så blev jag nyfiken på det , har använt det nu en vecka och jag e nöjd änsålänge.

Finns även för män. Köpte en till storebrossan men vet inte om han har använt det eller inte, så kan inte skriva eller bedömma någon resultat för den. Ringer honom för att få nån slags resultat men inget svar.. Tror han jobbar,  sorry guys.. =/

Ögon kräm är med viktigt att använda. Ögon kräm och vanlig kräm använder man för sig. Hittade en (oxå på Apoteket) Cliniderm eye cream. har använt den i 4 dagar nu men än så länge är jag med nöjd.
 




Kanske kan göra en ny bedömming av båda om en månad .


Vänskap?..

  • Snäll
  • Omtänksam
  • Glad
  • Ärlig
  • Generös
  • på hittig
  • bra lyssnare



  • Jag minns när man gick i lekis fick man alltid frågan "hur ska din kompis vara?" Minns att jag alltis skrev ordet snäll. HAHAHA om man bara visste när man var liten så mycket grymhet det kommer bli när man blir äldre =/ usshh.

Jag blir faktiskt lite avundsjuk på dem som säger "Vi har varit vänner sen vi var små" . Jag har aldrig hållt mig till någon "viss" person. Visst har min barndomsvän men vi umgicks aldrig mycket och andra var mer viktiga för henne när hon skulle flytta från "landet".

Ja, sen har man högstadiet och gymnasiet... HAHAHAHA snälla... Trams säger jag bara.
 Högstadiet kom jag bra överäns med några tjejer men nej, nu när man tänker tillbaka så är jag glad att jag endå har levt högstadielivet på ricktigt HAHAHA =) Mår fortfarande dåligt dock för hur jag var och bad mej åt för andra =/ Har bett om ursäkt för vissa men har en hel lista kvar. Läser Ni min blogg så ber jag Er verkligen om ursäkt!

 Hmmm IV
var roligare än gymnasiet, där satte jag på nålar i lärarinnans stol tills hon satte sig! där kan jag säga att vi hade roligt .
Gymnasiet... Där hade jag olika vänner i olika skolor men till sist orkade jag inte med någon av dem. Jätte konstigt , antingen är det fel på alla runt omkring eller så är det fel på mig.. Jag tröttnar på folk som inte är eller som jag kan beskriva som på min lista där ovan .. Jag töttnar ganska fort på folk som snackar skit om andra för att själva må bra, avundsjuka , svartsjuka , negativa och som aldrig kan le PLUS tystlåtna som aldrig har nått att säga. Ingen är bättre än någon annan och ingen är född perfekt, det vet vi ju alla om. Men ibland söker vi den där "lilla extra", men den där "lilla extra" vet jag inte vad det är.
Två saker jag brukar säga " Hade jag haft vänner som i sex and the city då hade det varit kul med att vara singel " Men hade jag haft en gaykompis så hade jag dumpat alla mina tjejkompisar"
Men det är så jag brukar säga och skratta som fan efter åt...

När det gäller vänskap och vad jag har fått stå ut med, kommer nog många bli chokkade för hur jag orkade att vara med dem. Men jag lät dem aldrig knäcka mitt självförtroende, men förstod att de var avundsjuka och hade inget att komma med själva =/ too bad girls. Ingen förtjärnar att ha Er i sitt liv och jag ser nu att Ni har bara varandra =/ Tycker om att ha Er på min Facebook så att Ni ser hur mitt liv ser ut just nu och vad som sker hos mig =) Er har jag döljt och skiter fullständigt i =)

Life goes on and so do I =)

Nu har jag mina gullepluttar och är glad för att ha Er =) Älskar att skriva om vänskap och ska göra det flera ggr =D


Nyår??

Stressen för mig börjar!
 Var ska jag firra nyår? Vad ska jag ha på mig? oooohhhhhh

Har lust att firra det i Köpenhamn, min favorit huvudstad ( finns fler favorit huvudstäder, men måste hålla budgeten). Eller dra upp till Göteborg! Det hade med varit kul.

Det är inget vidare kul att firra Nyår i Helsingborg, iaf inte för oss som vet att det finns bättre erbjudanden! Men det är inget märkvärdigt endå.. Tror att det är vad man gör som spelar roll inte var man befinner sig. Har varit i Milano och firrade där... Nej inget jag rekomenderar. Har varit i Odessa och firrat Nyår där...Nej inget speciellt. Men i Hamburg och i Belgien var det roligt =) Men det får nog bli nästa år igen hehe =)

Buggy ska stanna hemma. Ska sätta på radion här hemma så han inte hör raketerna där ute.
Hoppas det hjälper. Vill inte att min sötnos ska vara rädd =/

Klänning ska det vara!
Jag har köpt 3 klänningar som jag tycker kommer se bra ut till Nyår. Men villken av dem ska jag ha på mig?



Kommer det något mer eller snyggare tills dess så kommer jag skriva det i ett annat inlägg. Hjälp mig gärna att hitta en snygg klänning =)


Illa =/



Jag var frisk heladagen igår. Fikade med Titti och Lulu och hade det mysigt.
Senare på kvällen skulle jag gå på min utbildning på Sams. Jag var fortfarande pigg och glad när jag var där. 2h innan stägningsdax började jag få ont i magen. Känners som att det var någon som boxade mig i magen. Tjejen som höll i min utbildning sa "vill du gå hem?" Jag känner mig själv jag är stark tänkte jag. När en gäst kom och skulle spela mot mig så höll jag på att svimma och frågade om jag kunde gå hem..
Försökte spy inne på toan men det gick inte.

 När jag var ute mitt på torget kommer all min spya på marken (där var kurder säljer grönsaker). Spydde hela natten och har legat i sängen heladagen idag.
Tack och lov mamma o lillsyrran går ut med Buggy.

Hatar att vara sjuk och mår verkligen dåligt. Kallsvettas, spyr och ont i magen.

Från en aggresiv liten jycke till en ducktig och snäll vovve =)

Kände bara för en förändring i mitt liv. Utan någon förvarning eller godkännande av min familj Bang Poom Suzy har en liten bebiiiisss


Min första tanke av en liten hund var : Den ska ha på sig kläder, vara i väskan och att man ska se het ut med hunden!
Rätt
?
: Nej!
För en vecka sen köpte jag en Chiuaua/dvärgspincher han är 6 år, han var överviktig , han åt fel mat, han skällde helatiden , stissig var han och ville få som han vill. Jag som har ingen erfarenhet av någon hund gav han det han ville ha och gjorde som han tyckte om.

Dag 2

  jag pratade med en god vän till mig som frågade ut mej och sa till mig exakt hur jag skulle göra. Hon vet att jag har svårt att vara bestämd mot en sötnos som honom och kan inte höja min röst på djur. Maten jag gav honom fick jag rena utskällningen för , för att Frolic är godis och ingen mat. 

Dag 3

 åkte jag till Väla och köpte mat och godis och ett nytt koppel. När jag pratade med en anställd i butiken om hundmat tittade hon på mig som att jag vore en idiot när jag sa att han äter frolic. "Din hund ska inte äta Frolic, det är inte mat !"sa hon. Jag stod där och skämmdes, "Jaa jag förstår har fått nog med utskällning för det, jag har precis köpt honom"sa jag som försvar.

Dag 4

 Hade jag min utbildning som cropier. Där satt utbildaren första timmarna gick åt utbilldningen. Sen var det 2 timmar kvar, då passade jag på att fråga lite mer. Han gav mig en bra lektion om hur jag ska vara mot hunden. Mina svar till honom var "Hur ska jag vara så sträng? Varför ska jag ignorera honom så fort jag kommer hem?, arför ska jag inte ge honom så mycket uppmärksamhet?" Hans svar var "Behandla inte en hund som en människa, din hund är olycklig och har alltid varit en flockledare , så nu tar du över."

Resultat:

Efter den kvällen gjorde jag som han sa, jag lät hunden gå vid eller bakom mig, jag ignorerar honom när han stirrar på mej elller när han hoppar o stojjar när jag kommer hem, jag lägger fram maten han egentligen ska äta och så klart kelar vi när han har varit en ducktig vovve. =)
Nu kan jag säga att Buggy (min hund) har gått ner i vikt, han lyder för det mesta ( vi bearbetar det fortfarande) , han äter maten som han egentligen ska ha, och han verkar vara lyckligare och inte mer agressiv.
Gammla ägaren.
Ringde upp jordbruksverket för att få tag på hans gammla ägare. Han verkade inte ett dugg intresserad av vad jag hade att säga och svarade "Jaa men han e ju en handveska hund, han e ju rätt kaxig blablabla" Jag sa till honom att Buggy är en bra hund och han lyder han behövde bara en uppfostran!
Nu väntar jag på papper från jordbruksverket och ägarens uppgifter sen är allt klart! =)

Älskar mitt nya hjärta! Snart ska han få vaksinationer och pass (vet inte när men det kommer) och vi ska dra tillsammans =D

 Min familj älskar Buggy och Buggy älskar min familj! Han tycker om mina vänner och de tycker om honom! Im so darn happy!


Gick ner från 83kg till 56kg och så gick det till...

  • Hur ska man gå ner i vikt och stanna där?
  • Hur ska man börja äta nyttigt och hålla sig till det?
  • Kommer jag orka träna ofta?
  • Hur i helvette ska jag klara mig utan sötsaker?
  • Min kropp kommer förändras!?
  • Min garderob kommer förändras?!

    Ja.. Det är några av de saker som jag tänkte på när jag skulle gå ner i vikt.

    Historik om min vikt.
    Jag har alltid haft problem med vikten sen jag var liten och gick i mellanstadiet. Inget roligt ämne att skriva om men jag vet att det finns många som kommer känna igen sig av detta. Kroppen utvecklades snabbare och kände mig och såg ut att vara äldre än de "knattarna" i min klass. Roligt? Nej!..

    MINA JEANS?!
     Mina jeans slutade passa, det åter gick till tights. Sen blev jag trött på tights o köpte större jeans. Såg inget vidare ut. Blev arg o deprimerad. 
     
    Vad gör jag nu?
    Självklart vaknar man varenda dag och tänker idag ska jag vara nyttig! Men det slutar med att man käkar godis elr pizza osv. Det tar tid innan man verkligen bestämmer sig för att idag är det den dagen jag slutar äta godis o skräpmat.(Inte alla människor, visa bestämmer sig direkt, *Bra gjort av Er*) För mig tog det 1 månad då bestämde jag mej att nu jävlar! Men det var efter att jag bestämde mig för att ställa mig på vågen, då såg jag 83 kg .. Hoppsan.. Snart blir jag 100 kr var det enda som gick runt i mina tankar.

    Lätt?
    Nej! Det är svårt att banta. Men det är viktigt att tänka possetivt. De 3 första veckorna höll jag på att dö, ville ha godis, ville äta choklad , chips , cola och kebab. Men nej! Jag lät det aldri komma in i min mun.


    Hur gick det till?
    Jag bytte ut godis mot frukt, choklad mot mörk 90% choklad, cola mot kolsyrat vatten, skräpmat mot sallad och det var det bästa någonsin! Det smakade gott och jag kännde mig nyttig och mindre äcklad av mig själv. Men sallad var inte det enda i min meny, jag åt mat med såklart! allt gick in i ugnen ingen olja elr smör bara kryddor och sen fick det smaka hur det ville smaka och gott blev det. Grönsakerna med köttet blev bara godare i ugnen. Jag åt 2 ggr om dagen och ibland 3. Men då åt jag rejält för att hålla mig mätt. Frukost åt jag fruktsallad (om det fanns) annars åt jag mussli. Eftermiddagsmat blev vitt eller rött kött med grönsaker i ugnen och kvällsmat skippade jag ibland eller så blev det grönsaker .

    Träning och motion.
    Jag är och var jävligt lat.. De tre kanske fyra veckorna gick jag sällan till gymmet eller morgon promenerade. Efter en eller två månader så började jag ta gym och motion allvarligare. Då såg jag mer resultat och blev mer nöjd. Tränade 5 ggr i veckan plus morgon och kvälls/natt promenader.

    Stöd.
    Stöd måste man ha! Berätta för vänner och familj nära och kära att du är på diet just nu. De ska respektera det och stötta dej. Bjuds du hem på middag elr fika så väck med all fett o smask! Det är bra att någon ringer och frågar hur det går så att du känner dig mer motiverad.
    När jag bantade så berättade jag det för mina vänner. Min föredetta bästa kompis, gjorde nästan allt i sin makt att börja få mig skita i bantningen och åt all gott framför mig. Hon bjöd mig hem på middag och lade extra mycket i min tallrik. HAHA jaa sikken bästa vän jag hade. Och varje dag sa hon "men lönt att du bantar det syns endå inget". Medans min storasyster alltod peppade mig och sa "Guuud vad du är ducktig , jag e verkligen stolt!"
    Henne är jag absolut inte vän med längre, och jag älskar min storasyrra , (såklart min lillsyrra med) och tackar henne för all stöd =).

    Nackdelen.
    Kroppen kommer att förändras. Stor byst och stor rumpa blir mindre, dvs mindre kvinnliga tecken (mina försvann) . Jag blev deprimerad, men tänkte skitsamma jag har kämpat länge för detta och ska inte ge upp nu. Mina vänner tittade på mig och sa "var e dina bröst" ahhaha roliga tider det. Men nu mår jag bättre och jag är stolt över mig själv! =)

    Resultat:
    Jag fick ner från 83-56kg.. Nu har jag gått upp till 61kg. Åter igen ska jag skärpa min diet och ska börja med gymm o motion. Tog mig 9 månader. Nu ska jag gå ner 5 kg och det kommer ta sin tid .

    Jag har alltid sagt till dem som vill börja bli nyttiga att jag ställer upp. Men då vill jag att man ska ta tag i det och inte ta och slösa bort varandras tid.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0