Ord är värre än stryk!

Att skriva "dikter" har varit nånting jag har gilat att göra.. Men en dikt kan man inte skriva om man inte känner det, gått igenom det eller har någon mening i det. Jag skriver och vill inte att läsaren ska fatta vad det handlar om, att förvirra dej som läser är det jag är ute efter. Hur kul är det för mig om DU sitter där och fattar exakt vad jag menar?
nånting jag alltid brukar säga till folk jag snackar med är "Läs mellan raderna"
Ibland är det svårt att fatta vad någon vill komma fram till, men läser/lyssnar man mellan raderna/texterna så lär man fatta det till slut !
                                                   
Im not ashamed
of beeing a human and have feelings,
Im not ashamed for beeing a good friend,
Im not ashamed of beeing me , myself and I.
Im just ashamed of You!

Till dej som inte vågar att vara dig själv, som lever efter hur andra gör och vågar inte yttrycka dig själv.
Till dej som har svikit en människa som är bättre än din så kallad vän.
Till dig som inte har ett hjärta och kan inte känna med dina kännslor.
                                                                                          To "Gå och fixa dej själv"
                                                                                     

Why even bother.. Its a shame to give anyone a second chanse. If my heart was cold as ice like your heart, I would never give the world 1000 chanses..

Varför ge en andra chans när personen inte förtjärnar det?
Varför bry sig om den personen , när hon/han inte bryr sig om dej?
Varför bli sårad när världen där ute är mycket värre än hur den ser ut? 
                                                                                                         To : "Åhh gå och operera hjärtat!"




Den dagen du lär ångra dej är den dagen du inser att det är försent =)
Jag nämner inga namn på min blogg, och namn som jag anger är falska men stämmer på personen i själva texten =D

Livet är ju bara underbart!

Ibland är det bara roligt med en massa mys med vänner. Här ska jag dela med mig lite av det =)




Det var roligt i Malmö
. Träffade min vän och vi hade det trevligt. Först tänkte vi gå runt i staden men det var så jävla kallt att vi stack in till E-house och tog oss en chailatte och snackade. Buggy var med så klart och han fikade med, fick ett glas vatten =D 
Sen efter vi satt där köpte vi med oss take away o lite annat smått och gott o var hemma och käkade det =) Ricktigt kul hade vi!
                                                                                 
 

Fattiga Malmö komun!
En sak som stör jävligt mycket i Malmö just nu när det är snö ute. Att komunen verkar skita i villket när det gäller att ta bort snön från parkeringsplatsen. Bilar fick kriga för att kunna parkera eller köra ut från parkeringen! Det var ricktigt hemskt att se. Visste inte att ett "rikt" land som sverige utsatte folket för det! Vägarna går knappt att köra på för det är så halt, inget salt elr grus på vägarna heller. UUshh nej, jävla komun!

Julbord
Var hemma hos Lulu och hade det jätte trevligt. Älskar när jag ser att ett bord är fullt med go mat , tror att jag är i himmelriket och svävar bland all mat ! HAHAH!
Shit som jag krängde, det ena var godare än det andra! Fick inte nog!
Yes maten var god och var tvungen att fottas när jag käka!
"Passa på innan nån annan snor maten fan"





Sådär lite får jag väll dela med mig =D

Bästa! Man inte kan vara utan!




Älskar den här låten! Texten och rösten ja hela han =D

Sa till åsna Djn på Tempel att spela den, men han sa att han inte hade den .. Yeah right, villken Dj har inte de senaste låtarna lixom? Jävla åsna, de står där och leker Swedish House Maffia.. Aja hade en bra kväll trotts allt. Men tycker om att höra musiken jag älskar när jag är ute och dansar =D

Broken dreams..

När man äntligen trode man hade hittat det man sökte! Det som man visste fanns där och bara väntade på att bli upptäckt av dej..Sen krossas allting!

Drömmen
Har alltid vetat att det fanns nånting därute för mig, nånting jag skulle göra men visste aldrig hur jag skulle gå till väga. Plötsligt dök det upp en jäte chans för mig. Att få boende och sovplats av nånting komunen hade tänkt sig för oss som söker som fan efter bra jobb men har inte hittat i Sverige . Det var ett jävligt bra erbjudande, jag skulle inte vara själv utan med andra ungdommar och personer i själva projektet skulle vägleda oss. Meningen var att denna veckan skulle jag få besked, att antingen blev jag antagen eller inte...

Det var inget nej
Blev väckt av det jävla samtalet , med hopp om goda nyheter. Det var ingen god eller dålig nyhet , det var mer skitsnack! Att dem inte viste vem de skulle lotta ut! De har skjutit fram det till Mars och då ska man ytterligare vänta på besked.. 
                                                                                    
Det är inte så att jag förväntar mig att andra ska hjälpa mig på traven , eller söka åt mig. Jag vill lyckas själv. Men jag är sååå feg att bara ta mitt pass och dra nånstans där jag känner ingen. "Hur ska jag bära mig åt? Var ska jag sova? Hur ska allt det gå till?"
 Som sagt fegis och tänker negativit.

Krossa mig

Tänker absolut inte låta detta krossa mig.Tänker inte låta mig själv att sluta söka samma förslag som jag fick.
Alla har vi gått igenom saker och ting. Visst detta är inte det värsta som kan hända en människa. Bara kärlek är en kännsla av en cansersjukdom. Man har den, man är svag, man blir krossad, man blir ja allt vad man blir när man har en sjukdom. Men kände bara att detta hade verkligen varit nånting för mig. Vill bort ett tag härifrån , vill söka frågorna som kanske kan ge mig svar .

Jag är inte den personen som läser och lär. Utan jag ser och lär.


Muslim = Terrorist?

Sen den 11e september 200? har världen förändrats... Religioner börjar splittras och att skylla på någon var de det som gällde! Påminner det inte om 1a och 2a världskriget lite? Den här gången är det inte Jusarnas fel utan Muslimernas! De vill hitta någon att anklaga och nu har dem gjort det.

Stockholm-Sverige.
Aldrig trode vi att det skulle drabba Sverige. Ett atentat gjorda av psykopater som råkar ha muslimskt bakgrund. Det är hemskt och det är sjukt! Ett land som är oskyldigt , Centralt ute bland folk. Vad är det med dem?
Att vara muslim idag känns nästan att man vill gömma sig någonstans! varför har dem tagit vår tro och gjort den till nånting den egentligen inte är? Ska jag och resten av alla muslimer skämmas för vad vi tror på och är? Bara för att det finns psykopeter som råkar vara muslimer , ska vi oskyldiga ta skitet? Varför ska Sverigedemokraterna nu göra en debatt om muslimer? Vi är människor allihopa och det finns psykopater i varenda religion. 
                                   
Amrikanska sekter:
Det finns nästan 500 sekter i Amerika. Vi har sett dem på dokumäntärer och nyheter. De flesta av dem är Kristna sekter. Varför säger folk inget om det? Varför håller de flesta käften? Hur Pastorn ligger med 8-13 åriga oskyldiga flickor och föräldrarna tar det förgivet och säger "Det är guds vilja" . Hur sjukt låter inte det? Detta händer varenda dag i Amerika och vad gör staten? Ja, fråga inte mig... Eller när Orkanen drabbade Nwe Orleans. Brydde Bush sig? Han var på baseball match. "Det är endå bara arbetslösa Negrar och latinare som bor där" fick man läsa på pressen. Fyyy faaan!
Bilder tagna på New Orleans. Den andra vilden är hundar de har kunnat rädda.
Bush roade sig medans folket försökte rädda deras liv.

När den Tsunamin hände Buddisterna brände kroppar (även eropeiska oidentiferade kroppar) var det snällt mot familjerna som inte fick begrava sina nära och kära.
 Hinduismer som behandlar folk dvs kvinnor och barn och ÄVEN djur som skit BOKSTAVLIGT TALAT SKIT och låter kossan bajsa överallt och dem ser det som heligt?
Judendommen som skyller det mesta på islam , är sviiin rika men hjälper inte till utan bara att kriga? Är det någon som borde ställa upp för islam så är det judarna, som vet hur det är att bli anklagad!
Aaa det jag skrev nyss skrattar nog Ni och skakar på huvvet och tänker judendommen + islam = kommer aldrig att funka.

Troende muslim.
Att vara troende muslim som de här självmordsbombare säger ska ingen lyssna på! De är idioter och har inget alls med Islam att göra! En muslim får inte ta någons liv det är Gud som gör det och avgör när. Det är Gud som skapar liv och tar liv. Man får inte äns skada eller såra någon.  De har fifflat själva med Koranen och fått den att se ut precis hur de vill att den ska vara. Folk i fattiga länder kan inte läsa eller skriva, de bara lyssnar och lär. Hade dem kunnat läsa Koranen själva hade dem aldrig bombat sönder sig själva och självmordsbombare hade eliminerats. De här idioter till  människor är bra på att manipulera stackarna som inte har någon mat eller pengar och därför får de dem att spränga sig själva. Enligt Islam är självmordsbenägna människor syndare.
                                     
Nyheterna
Jag blev så arg när jag såg på nyheterna att hat mot muslimer ökar i Stockholm. Alltså var är er IQ människor? Ska Ni hata exakt alla nu? Är vi alla terrorister i Era ögon?
Jag förstår ilskan men jag förstår inte hatet. Dem kan hata idioten som sprängde upp sig själv, men ska Ni hata alla andra med som också tycker att han var en psykopat?
Skakar på huvudet och tycker det är förjävligt det som har hänt nu de senaste åren. Jag hoppas att folk förstår att det finns störda människor , att Ni inte klandrar alla för att en (flera) beter sig som dem gör.
Median
har gjort det så stort att folk går runt och är rädda för muslimer. De som bombar sig själva är idioter som säger sig vara muslimer .
Ska alla människor kolla snett och misstänksamt på en utländs kille som bär på en väska? Ska alla tro att han är en terrorist nu? 

                                       
På aftonbladet hade dem intervju med en väktare som berättade att hans bror var påväg till träningen, såklart hade han en träningsväska med sig. Han tog t-banan dit , alla som var inne i t-banan kollade misstänktsamt på honom. Undra hur den killen kände sig? Seriöst ska samhället verkligen gå så långt att de ska titta på alla utläningar med arabiskt påbrå  sådär?

Jag är själv muslim. Jag är inte troende. Har min egen religion som jag själv följer. Det är at bara man är en god människa och älskar livet så räcker det för Gud.
Mina föräldrar är muslimer och därför gör det att religionen finns endå inom mig. Kommer aldrig dölja den men jag kommer inte följa den till 100% . Vad folk än tror på är det upp till dem. Dömmer ingen , hatar absolut ingen!
Vill bara inte att folk ska hata för att en är hatvärd.


Konstig Värld vi lever i.!

Vi lever i en konstig värld , där vi kommer att träffa en massa konstiga männskor. Att stänga in sig själv från omvärlden är ingen bra ide. Att föräldrarna och syskonen är överbeskyddande för att man inte ska inse hur världen egentligen är , är verkligen ingen bra ide.
 
Buddah
Många har väll läst religion i skolan. Nu var det hundra år sen jag var i skolan och aktiv var jag verkligen inte. Men religion har alltid intresserat mig. Alla vet vem Buddah är. Nej han är ingen elefant utan en man som var en prins och fick allt i sin palats med sina föräldrar. Han fick allt han ville, han trode att världen var perfekt så som det var i hans palats.
En dag gick han ut för att kolla hur vädret var (Jag vet ej hur han gick ut ur palatset) och då fick han se världens grymhet, döden, hungern och eländet som fanns, bara utanför hans palats. Då bestämde han sig till det som Budister nu tror på.
 Tog det som ett exempel för att det jag vill komma fram till är att vi inte ska stänga in oss själva.Jag menar inte att vi ska svälta oss själva och donera allt vi har. Vi ska bemöta det verkliga i livet. Det är aldrig perfekt. Arbetsplatsen kommer aldrig vara perfet, kollegorna/vännerna kommer aldrig vara perfekta, kläderna och sminket kommer aldrig att vara perfekt.

Tack och lov så har jag sett konstiga grejer som har chokkerat mig då, men nu ser jag det som en vardag. Det mesta jag har accepterat och villket jag har stor framgång i är hur jag ska hantera vissa på min arbetsplats. Först hade jag ingen tålamod men efter ett tag fick jag tålamod till det. Folk frågar mig "Hur stod du ut med den där jäveln, hur kan du vara så lugn när han där gapar åt dig på jobb" Mitt svar är "Det finns idioter överallt och vi måste lära oss att hanskas med det."
                                                     
Värre saker är ju krig eller naturkatastrofer. Hur man hade bemött det eller vad hade man gjort? Tyvärr kan jag inte svara på det. Även om jag försöker hutta på ideer och lösningar till det så´vet jag att man är aldrig berädd på det som kommer att hända.

Folk som plågar och dödar oskyldiga djur, barn och människor överhuvudataget, vad hade man gjort om man såg en sån jävel? Plågat tillbaka? Låta Gud ta hand om honom? Jätte konstig fråga vad man hade kunnat att göra. Ta lagen i sina egna händer hade aldrig fungerat iallafall.. Eller?


Jag förstår att man är rädd om den man älskar. Men låt den personen hitta sin egenväg och se att verkligheten är ingen dröm! Det är svåra tider för en drömmare (av nån svensk kändis) och därför måste man se själv hur hårt det är att ta vägen upp dit man vill.

Idioter? Kan Ni låta mig vara?

Alla människor både tjejer och killar har väll varit med om att ett ex har trakaserat dej så mycket att psyket blir bara värre och värre? Vi ber människan snällt, allvarligt, argt och våldsamt att han/hon ska dra åt helvette! Men det är som att snacka med en vägg. 

Jag orkar inte med dej!

Hur många gånger har jag inte sagt till honom att låta mig vara ifred? Varför låter den människan mej inte vara ifred?! Varför messa mig på natten och berätta vem du ska få hem ikv? Jag sa till dej jag önskar dej all lycka med det du gör och ENDÅ sitter du och skriver sånt piss till mig? Sen gör du en blogg ett helt inlägg bara för ATT skriva om mig! Du är verkligen pinsam! Mer än hälften av det Du säger är skit och det är endå bara dina vänner som håller med dej som tror på ditt skitsnack. Men skriv om mig mer! MAKE ME FAMOUSE ! =D

Människa! det var över 1 år nu! Bara gååå vidare!

Jag mår inte dåligt bara över att den apan inte respekterar att låta mig vara ifred , utan hur folk kan vara!
Har inte gjort någon nått ont i mitt liv och om jag har nu gjort det har jag bett om ursäkt för. Varför hamnar jag alltid med idioter till människor då? Villka vet jag vem jag kan släppa in i mitt liv? Snacka med en smart kille och han sa "att vi alla gör misstag och det är bara till att tömma och glömma".
 En sak jag inte berättade var, att jag har gjort de här misstagen jävligt länge och jag har blivit backstabbed sååå många gånger.
Är verkligen lessen och arg över de idioter som jag har släppt in, men mest är jag arg på mig själv och det är ingen annan att skylla på.  
 
Du är en idiot första gången, men andra gången är det jag som är en idiot.
Ska inte tära sönder mig själv för detta. Detta kommer inte någon trampa mig med, jag går alltid upp ur skitet ock lyser vackrare än någonsin! Behöver ingen som bekräftar när man själv vet om det!

Var e medkännslan?

Ni klagar på att alla runt om kring är falska! Säger till mig att Ni verkligen uppskattar min vänskap och sen är Ni lika falska som dem Ni snackar om ! Ncncnc. Om man nu verkligen uppskattar en god person så ska man visa det och inte bara skriva/säga det. Aldri nånsin falla för det där snacket haahha. Borde se vissa av mina vänner som mina ex. Fulla av skitsnack hahahaa!  
                                                            
Tyvärr.
Det är inte jag som har förlorat Dej , det är Du som har förlorat mig. Ersätt mig med vem Du vill och hur Du vill, men det kommer aldrig bli detsamma .
Sure mår dåligt nu över hur vissa människor verkligen kan bete sig. Men det går över. Imorgon är det en ny dag *Yeeey* . 
                    Att skriva nånting direkt kännt från hjärtat är det bästa.!

Norgeeee!..?

Har alltid drömt om att bara dra ifrån detta land och skaffa mig ett framgångsfullt liv! Den chansen för mig är nånting stort och nånting jag tänker riskera att ta! Bara jag blir en av de som blir utvald såklart. Det hade betytt så mycket för mig!


Att bara starta ett nytt liv! Att komma bort från alla jävlar här! Att aldrig mer kolla tillbaka bara fram! Jag vill verkligen bort!!
Får vänta i 3 veckor om jag är godkänd eller inte!

Nackdelen med att jag sticker är

  • Jag kommer sakna min familj och vovvski
  • Jag kommer sakna mina 2 aldra bästa vänner!
  • Att jag måste klara mig själv.
  • Mina kläder och smink och skor kommer stanna kvar (det mästa).

Possetiva delen med att jag sticker:

  • Helsingborg och alla som finns i helsingborg hahaha förutom Ni som betyder nått såklart.
  • Jobbiga så kallade vänner lämnar jag efter mig.
  • Fula skåne killar hhahaha(De flesta) =D
  • Kommer inte kännas så instängt.
  • Jag kommer lära känna nytt folk och ställen.

OOOHHH jag bara hooopppaaaassss!!!
                                                                
Kommer jag tillbaka utan framgång så har jag iallafall testat på det. Jag kommer med ta tag i nån utbilldning och satsa på det. Har redan en plan B som alla måste ha!

Magen bara pirrar när jag tänker på det!..

 

 


Tåler bara inte dem människorna



Använder heller ordet avsky än hata! Hata är att ta i hahaa. Vi har ju alla stött på olika slags människor här i livet. Det är verkligen svårt att tycka om alla. Det är svårt att vara neutral mot alla och låttsas att dem inte finns, när dem egentligen är framför dej och gör att du avskyr dem ännu mer
.

Jag ska ta de vanligaste man brukar avsky. Det finns säkert mer att avsky hos en person/-ner. Jag frågade olika personer och de här var de populäraste svaren:
                                                                      

  1. Folk som tror sig veta bäst.
  2. Folk som är fast på deras beslut och vägrar höra på andras.
  3. Dem som har tur i både kärlek och pengar.
  4. Falskhet och falska förhoppningar
  5. Folk som inte visar någon respekt.
  6. Man låtsas vara någon man inte är.
  7. Folk som har en käft full av skit och det kommer bara skitsnack ur den.
  8. Kännslokalla.
  9. Otrohet.
  10. Lögner.

Vissa av Er tycker nog att det är en konstig ordning men så var faktiskt responsen av dem jag frågade.
Det är jävligt kul att veta andras åsikter och vad andra har lättast att avsky hos någon annan. Ni alla svarade lika det var grymt! hihihi . Tack !

Lite svar på de tio jag har skrivit upp som har hjälpt mig i längden :
Jag vet att man kan störa sig jävligt mycket på dem som kommer med deras onödiga komentarer, eller tror sig vara nånting , när dem är bara crap. Hur ska man då reagera? Ska man sjunka till deras nivå?
 Det bästa är faktiskt att låtsas att inte höra dem . Bara att man bryr sig inte. Visst kokar man innombords, men den/de kokar innombords och på utsidan för att hon/han/dem får inte uppmärksamheten av just dej!

Vill ingen
höra på din åsikt eller beslut då ska du inte höra på den andras heller! Bara vifta bort den människan med handen och säg inget!

Aaa det där med att ha tur i kärlek och pengar gör mig avis iaf! Vissa har i antingen eller och andra har på båda och några har på inget av det!            

Vet inte hur många gånger jag har skrivit om falskhet. Men den var jävligt populär. Värkar som att de flesta har verkligen tröttnat på dem polarna man har som man har märkt vem dem egentligen är och vad dem går för. Snackar dem skit om nån annan bakom dens rygg, då gör dem det mot dej med!

Respektlösa människor möter vi på överallt. Vissa är bara ouppfostrade, då skyller vi på föräldrarna.

De som bara kan snacka skit ska man be dem att hålla igen munnen för den stinker.

Man brukar säga att svenskar/europeer är kännslokalla. Men det är från person till person. Tyvärr finns det sånna människor, men dem ska man inte äns ta kontakt med!

Otrohet och lögner.. Jaa det kräver ett heeelt inlägg bara för dem två orden lixom. Och det lär komma innomkort =)..

HAT
Som sagt är jag emot ordet hat. Det vill jag inte ha i min ordlista i huvudet äns. Men då har vi nånting som jag veerrrkligen hatar! Det tar jag i min ordning , men vet inte villken av dem som kmr först för alla är hatvärda!
                                             

  1. Pedofiler ( Hoppas Ni blir våldtagna och dödade på ett värre sätt i helvettet)
  2. Djurplågare ( Hoppas att Ni blir stekta levande i helvettet)
  3. Krig (Har aldrig fattat varför folk krigar , onödigt och omänskligt)
  4. Mördare ( Förstår om någon vill hämnas på en jävel som har dödat nån man älskar, men annars förstår jag inte hur man kan döda en oskyldig person)
  5. Psykopater ( Snälla samhället! LÅS in dem! De är farliga och hämska , det är inte synd om dem! )
  6. Nazister och rasister ( Visst har vi rätt till våra olika åsikter. Men man behöver inte överdriva)
  7. Naturkatastrofer ( Vill aldrig uppleva det , vill inte att någon ska uppleva det).

Det är min lista på det jag verkligen hatar här i världen..


Liva upp din tråkiga vinter!

Det är kallt och trist. Vi fryser och vissa av oss har till och med ingen att hålla värmen med. Det är mörkt på morgonen och grått på eftermiddagen, helt plötsligt blir det mörk igen.

                                                                                                      
Tiden
går fortare känner vi och pressen på att hitta på något kul kommer inte äns i tanken . Dem som jobbar på morgonen känner sig trötta och hängiga på jobb och andra som jobbar kvällar/nätter känner "Åhh nej , för kallt för att gå ut ".

Val av kläder blir jobbigare och extra kilon på kroppen kommer. Vad är snyggt att ha på sig nu? Varför är jag inte så motiverad att gå till träningen? Ska jag verkligen gå ut i kylan och träffa mina vänner? Fan vad trött jag blir av mörker!

Är det bara jag , eller är inte folk gladare på sommaren? Varför har vintern blivit så tråkig och trist? Vi vill sprida glädje i alla årstider, men det känns som att våra leenden fryser till is när det är så kallt.

                                                                                               
Några lösningar
som jag har fått genom att fråga runt lite ska jag skriva ner. Vi kan aldrig få reda på svar utan att utforska vår nyfikenhet genom att få reda på våra svar!

  1. Nånting som sägs stämma är om Du tänder på lampor där hemma så blir du mer pigg och mindre dyster, då mörker är deprimerande.
  2. Vill man sitta hemma och orkar inte gå ut så behöver man ju inte vara osocial bara för det! Ring vän/vännerna och bjud hem dem på film (helst komedi) och äta lite gott.
  3. Att gå på promenad nu när det är vitt och en massa mysiga lampor som lyser är bra för Dej. Frisk luft och att motionera skadar aldrig. Försök att tvinga dej själv till det även om Du inte orkar.
  4. Börja på nånting som Du inte har haft tid med innan. Ett svårt pusselspel, sy ihop en klänning , ja vad som helst du har gömd någonstans som du vill få gjort! Bara Du håller dej sysselsatt med nånting som Du tycker är kul.
  5. Nu är det snart jul och ny år, vi måste spara vartenda krona för att ha råd till julklapparna och megafesten till nyår. Men att gå ut o dansa med polarna är nånting som hjälper med! Man behöver inte gå varje helg. Gå en helg i månaden välj en fredag eller lördag med vännerna och ha roligt. Det blir minnesvärt. Eller en helt vanlig drinkkväll på baren eller hemma. 
  6. Att lyssna på possetiv och glad musik hjälper mycket. Ha roliga låtar på mobilen , ipoden eller mp3n och ta det med när Du promenerar. Även om du kör eller är hemma och städar. Disney musik som "Hakuna matata" funkar ju alltid! Sen har vi Mika också!
  7. Varför inte baka nånting gott? Prova på en ny bakelse en tråkig dag och bara njuta av den!
  8. Nånting vi alla vill ha är en kramvän! Ring upp Din gammla vän som Du saknar och be henne/honom komma över och bara ha mysigt.
  9. Glöm inte att le till folk. Ler du så får du det tillbaka och glöm inte att skratta. Skrattet gör Dig varm och glad.                                                
  10. Har man en partner så varför inte sitta hemma och tända på levande ljus? I vardagsrummet, toaletten, sovrummet och köket? Vill Ni inte sitta hemma var på ett sött cafe/resturang och sitt och mys där.
  11. Har man råd och tid kan man välja en sista minutenresa. Bara njuta och koppla av lite. Behöver inte vara låångt borta eller en dyr resa, bara en weekend så kommer man tillbaka ny och fräsch.

Det är några tips jag fick och som jag själv tänker följa!

Vill inte sitta och deppa i detta väder eller äns frysa ensam! Tror ingen vill det heller.
Klädval/-tjejer
När vi kommer till vad det är för kläder vi ska ha på oss så välj nånting mysigt.
Som en kofta, varma byxor (då menar jag inte mjukis. bara om du ska på promenad så funkar det) och uggs eller stövlar. Vi vill ju både vara bekväma och känna oss vackra samtidigt. Välj inte bara svart,grått, mörkbrunt eller nånting av de dystra färgerna. Tro inte att rosa,lila eller blått är bara till våren. Det ska man med ha på sig i vinter. Det är min åsikt iallafall.
  
Klädval/-killar
När det gäller Er killar så är det också snyggt med en kofta eller tjocktröja/polotröja. Mössor och halsduk är ett stort plus på Er! Sen att killarväljer mörkare färger är OK tycker jag men Ni kan också kombinera det med grönt eller mörklila och heta känger till!


Visst kan man kombinera det med nånting lite mer färgglatt!
Jag tycker personligen att när man har på sig mer färgglatt så sprider man värmen runt omkring sig och man får det tillbaka.


Du är dömd!

Vi har nog alla blivit dömda för något. Menar inte dömd som i straff, fängelse eller brott . Jag menar av människor utanför lagen. Känns att vissa människor är så bra på att dömma andra men kan inte ta en fet titt på sig själva!
(Detta är inte ännu en falska vänner hit och dit)
                                                                                   
Även om en person inte
har samma status som dina andra vänner, eller har kanske hamnat i fel spår tidigare i livet, vem är då Du att dömma? Ingen av oss är perfekta eller felfria alla har gjort nånting man inte kan vara riktigt stolt över.

Det var jätte längesen jag dömde någon, kanske när jag hade precis börjat högstadiet.
Varför ska man dömma någon? Vad är det med rykten och skitsnack egentligen? Ärligt talat spenderar jag inte min tid på sånt. Ryckten är bara nånting någon har skapat och det kan vara av många anledningar, ett är avund resten är för besvikelse, hat och ånger.

Om en tjej opererar sig är hon en bimbo bara för det? Känns som enligt samhället är det en korkad brud som vill ha uppmärksamhet. Men så är det egentligen inte. Om det är män som tycker det så kan jag förstå. De har ingenaning om hur det är att vara kvinna och vet inte vad en kvinna EGENTLIGEN går igenom varjedag för att hon vill se sig själv i spegeln och tycka om sig själv mer. Det handlar inte om att nu kommer alla glo på mig JIPPII! Nej så tror jag verkligen inte. Sen att det är tjejer som tycker så illa om silikontjejer tex så är det väll avund eller femenister hahaha. Ne men jag är så emot folk som dömmer före de lär känna eller är inte bättre själva.
Bara för att en tjej/kille är fri och tycker om att njuta av livet betyder det inte att någon har rätt att tala om henne/honom. Folk lever sina liv olika och det är bara till acceptera,precis som jag kan acceptera att jag stöter på en massa idioter på tex jobb och att jag kan stå ut.

Stör mig ricktigt mycket på någon som älskar att snacka om en tjej/kille och kalla tjejen/killen saker när människan är tusen gånger värre än den , den snackar om. Klart man blir upprörd och vill bara slå den människan. Men samtidigt ska man vara glad för att dem människor har inget liv och älskar att spendera halva tiden om att snacka skit om en viss person. Det tar jag som en komplimang .
När jag själv personligen nämner någons namn i ett ämne så vet den personen redan om det eller så känner jag att jag måste säga det IGEN till de namnet som angavs så att det inte blir några missförstånd.


Jag framställer inte mig som en person som aldrig snackar skit om någon, för temprament har vi alla. När jag väl smäller till är när någon tilltalar mig på ett sätt jag hatar eller beter sig weardo i min närhet. Som då när en tjej på en fest ville ha uppmärksamhet och sa "Fan vad fet jag är. Måste fan banta" OBS tjejen var smal (anoroxismal och lång) Hennes otur var ju att bland dessa  killar stod ju jag . Och fick frågan av en kille "visst e hon inte tjock" Jag sprack och sa "Du e fet ! Fyy fan kolla blusen på dig, den spricker snart" och skrattade och gick därifrån.
Det jag vill komma fram till är att jag säger vad jag tycker och tänker. Inte alltid så smart, men sådan är jag. Im sorry om jag sårat någon, men alla är vi olika. 
                                                                       
Vi lever för oss själva och inte för vad andra ska tycka och tänka =)

Tandkräm bra? eller dåligt?- rekomendation

Ibland använder vi nånting vi tycker som är bra för vår mun men visar sig vara för jävligt. Jag har använt olika tandkräm och de har varit allt annat än bra för mina tänder. Vi alla har olika smaksak och allt passar inte alla. Att skriva om ett inlägg om tandkräm som passar mina tänder kanske inte passar alla.

För oss som har kännsliga tänder och ogillar tandkräm eftersmaken så rekomenderar jag två st. Ibland använder man en bra tandkräm men det isar som fan i tänderna. Tandköttet gör fortfarande ont ibland efter borstningen av andra tandkräm och det är med jobbigt. Vissa använder munskölj , men jag är inget fan av munskölj.

HAHA de insidenterna har hänt:
 BLÄÄÄ det är så äckligt när en kille man dejtar har borstat sina tänder och sen ska ge en en puss och han smakar tandkräm! Fyy fan vad jag vill bara spy,jag bara backade huvet och sagt VI SES!, med ett leende och en kram. Visst ska man inte stinka i munnen fyy fan! Har varit med om att en kille jag dejta stank ricktigt grovt i flabben vi satt 1 meter ifrån och jag kunde verkligen känna doften "uuussshhh" . Jag gav han alla mina mintabletter jag hade i fickan och tvingade honom att sätta in alla i flabben. Idioten fattade inte poängen, han trode han fick dem för att jag är snäll hahahaha. (Guuud får rysningar nu)
När jag var i Malmö och festa i sommras, var det en annan  som kom fram och snacka med mig. Då fick jag nog! Jag var tvungen att säga "ursäkta men din mun stinker, bye bye!" . Inte kul med sånna insidenter.

Först använde jag Pro-emalj. Den lindrade isningssmärtan, men smakade weardo. Det gick bra i början. Sen ville jag prova en blå blekningsmedel ist för pro-emalj, men det gick inte använda nått annat än pro-emalj.



Efter några månader såg jag  Sensitive och den ville jag gärna testa. Den är härlig! jag gillar den jätte mycket, inga isningar eller ont i tandkött. 
                                                          
Nu ska jag prova one week och se om tänderna verkligen blir vitare på en vecka! Ska prova den imon på Måndag natt och göra ett test! 
                                                     

Du gör mej lycklig-Livet

Det är inte så att jag har varit olycklig innan. Livet är ingen dans på rosor precis. Alla har sina jobbiga och bra dagar. 
                                             

Det finns människor som har börjat från noll och kommit upp till en bra nivå. Folk som tex kom från ett fattigt land till Sverige och har kämpat sig upp till toppen och har gett deras barn en bra framtid. Ungdommar som har lyckats med att slå igenom i skolan och blivit nånting alla kan bara drömma om. Fattiga personer som har vunnit på lotto.
Pengar är inte allt , men att lyckas i livet betyder jävligt mycket , till skillnad från dem som är födda rika och tror allt kan köpas med pengar. Verkligheten är ju så tyvärr, men dem som vet hur det är att slita hårt i livet för att lyckas,( det är dem jag personligen sitter och lyssnar på och respekterar.)
 
Fattar inte varför vissa människor inte uppskattar livet. Livet är en gåta och vi alla ska vara tacksamma över den tid vi har. Jag är jävligt noga med att säga "slösa inte bort din dyrbara tid på skit". Med skit menar jag allt från en onödig förhållande, svinskap till människor, nånting man inte trivs med och det som gör en olycklig och lessen .
 Vad som än kan hända så länge man vågar säga ja, jag ska! och framför allt gör det med. Det finns stora steg och små steg att ta , och tyvärr väljer man nästan alltid det lättaste. Men klarar man det lätta så blir det dax för det svåra . Det finns många vägar att lära känna sig själv och det är när man kan se vad man själv går för. Inte fråga vänner och säger/frågar : vad tycker du?, vad tror du om mig?, klarar jag av dt? osv. Ibland behöver man veta dem grejerna men i slutendan är det du själv som fattar det beslutet. 
                                                                                                 
Buggy
Jag älskar min Buggz. Han är så söt och jag är verkligen lycklig att jag har lyckats ändra på hans gammla vanor. Alla människor måste börja från noll-100. Nu är det inte så att jag är på hundra när det gäller annat, men just med honom kan jag stolt erkänna jag är på 70 =). Jag menar inte att alla ska skaffa hund för att bli lyckliga utan bara att man finner det som får en att vara glad. Vissa har barn, jobb, skolan, osv. Själv har jag min vovvis. Allt i livet klarar man inte själv, ibland behöver man någon som pushar en för att kunna lyckas med det man ska.


Beslut man måste göra i livet!

När man inte vet villken väg man ska gå, när man har flera förslag men vet inte villket av dem man ska ta. När allting kommer på en gång, vad ska man då göra? 

                                                        Sverige                                                                                              
                                                             Norge

Har sökt arbete sen September -10. Men det var mycket som kom i vägen också.
Flyttningen in till Helsingborg, renovera lägenheten, och försöka hinna med mina vänner att umgås med dem , och shoppa nya möbler till lägenheten.

När jag väl har varit på intervju har jag kommit med erfarenhet , har dem sagt "jaaa men du saknar utbildningen" När jag väl har utbildningen "jaaa men du saknar erfarenhet", deras svar fick mej att bara tappa lusten och ge upp. Vad fan är det med vissa arbetsgivare. med nu läget hur i helvette ska jag få jävla erfarenhet om ingen ger mig chansen? Jag vet att många känner så här och vet vad jag skriver om. Fattar inte varför vi ungdommar har det så svårt nu för tiden. Varje gång jag läser i tidningen att var 4e ungdom saknar jobb blir jag arg. 


 Vissa har turen att dem har båda två och behåller sitt jobb. Men är det rädsla att inte kunna få ett annat jobb, eller är det att man inte orkar söka till något annat? Har hört tanter och gubbar säga "Här har jag jobbat i 40 år" Ohh shit! jag vill inte ha samma jobb i 40år!!! Fast man vet aldrig vissa älskar det dem gör och fortsätter med det tills tiden tar slut och det beundrar jag. Personligen skulle jag aldri klara av att ha samma jobb iallafall inte i 40 år eller äns 10 år. 

                        
Jag jobbar som inhoppare som Cropier, trivs som fan! Tycker om det jobbet verkligen. Men vad händer om jag får bättre erbjudande? Som att dra till Norge 1 månad och söka jobb? Tar jag chansen då? Funderade länge, ringde min syster för ett vettigt svar och pratade med mamma. Syrran blev arg och sa "bara gör nått med ditt liv det är inte hela världen , sluta ha dina ursäkter och åk dit! " Mamma tar hand om min vovve och tycker det är en bra ide. Nu väntar jag spänt till den 9e December för att höra på infomötet vad allt handlar om och vad det innebär. Är det lån och skit så stick, annars Norge/Oslo HERE I COOOOMMEEE =D

Ibland måste vi ta beslut. Beslut som kan förändra ens liv, antingen till bättre eller till sämre. Nackdelen med att sticka är att om jag inte hittar nått där , kommer jag börja om på nytt i Sverige. Har 2 jobbintervju på gång plus att jag jobbar halvt som Cropier så det kommer gå bra för mig om jag stannar. Men och andra sidan jag behöver se vad världen har mer att erbjuda än att sitta på den säkra sidan av livet.


Tankarna tar över.

Klockan är 01.18 just nu och jag kan inte sova. Tänker och funderar.
Tycker det är en bra sak att skriva vad man vill och tycker, tänker ock känner. Kanske ingen som bryr sig eller äns vet vad den personen skriver om, men i slutendan så fattar man det till slut

 


                                            

Nånting jag tycker är viktigt är att en person ska älska sig själv. Man kan inte älska andra om man inte prioterar sig själv först och främst. Det har ingenting med att vara självisk att göra .Ingen människa är perfekt , men att tycka om sig själv extra mycket skadar ingen , tvärtom mår du bra mår personerna runt omkring dej lika bra.

Ensamhet.
hatar det ordet. Det är nånting jag verkligen hatar. Vem fan vill vara ensam egentligen? Varje gång jag är ute , fikar, festar, shoppar osv ser jag alltid en gammal gubbe/gumma som sitter helt ensam och bara stirrar. Mitt hjärta knäcks för dem, men också att jag vill inte vara i deras skor. Min vän och jag satt och pratade , då kommer en gammal tant som bara har sin hund, hennes man hade dött, hon pratade och pratade, och jag ville bara ge henne en kram, märkte hur ensam hon var .
Men! Man blir starkare av ensamheten, jag har fått lära känna mig själv bättre , jag vet vad jag är ute efter och vad jag vill sikta på och med villka jag vill umgås med . Det bästa är att man tar tag i sig själv , man mår bättre ut av att veta vem man är och inte påstå sig vara. Ibland så händer det att man har alla runt om kring sig. Men när den situationen väl kommer , så finns ingen där. Vad ska man då göra? Jo! Klara det själv. Det har hjälpt mig och det var nog det bästa som har hänt mig.



Jag skriver mina tankar , mina åsikter och mina känslor . Ibland vet jag faktiskt inte hur jag ska formulera det på ett bra sätt, men men det löser sig alltid.


Diet dag 2.


Det var min diet för igår . Jag skriver alltid en dag efter.

Känner att nu när jag äntligen har börjat komma igång med träningen så mår jag bättre. Jag känner mig piggare och fräschare. 
                              
Frukost: Fullkorns mackor och apelsin.
Lunch: Sallad.
Träning: jogging 10 min , 200 situps, 40 ggr ryggfettet (vingarna) , tränade rumpan och benen gjorde 20 per ben (jävligt jobbigt var den ställningen) Glöm aldrig bort att stretcha. Det är bra för musklerna och skönt är det =)
Kvällsmat: Sallad.
Blev sugen på nått sött igår natt , det fick bli apelsin.MEN! undvik helst frukt på natten det ska vara grönsaker. Om man blir sötsugen på kvällen är det bra att dricka te med honung i, eller varmt vatten med honung.

Senare på kvällen var den en liten promenix och på natten gick jag med min vovve i 20 min. 


Om Ni har ideer eller förslag som jag ska testa så skriv dem gärna. Vi hjälps åt ! 
kOM IHÅG!
Resultaten kommer inte direkt. Jag minns att efter 2-3 månader när jag började bli hälsosam så kunde jag se resultat. Låt det ta sin tid. Stressa behövs inte. Det är svårt, vi vill ju se resultat redan efter 1 vecka. Men tyvärr funkar det inte så. Tappa inte hoppet! Utan kämpa på! Det är värt =)
 

RSS 2.0